Food artikelen en Non-food artikelen bij Van Hout Horeca, Hamont-Achel, Limburg

Map

 Bereken route

Van Hout Horeca: tienduizend producten voor duizend en één horecazaken. Food & non-food artikelen

Uitstekende service voor iedereen

Tienduizend producten. Dat heeft Van Hout Horeca, uit Limburg, voor u in de aanbieding. Van food tot non-food artikelen, voor frituur tot restaurant. Want wij beperken ons niet tot één doelgroep. Bij ons kunnen verschillende horecazaken terecht voor hun food en non-food artikelen: restaurants, frituren, broodjeszaken, tavernes, ijssalons en koffieshops, traiteurs, feestzalen, hotels, evenementencatering, bedrijfskantines, enzovoort. Om het even welke zaak u uitbaat, Van Hout Horeca geeft u altijd de beste service. Concreet? Een enorm aanbod, correcte levering en véél informatie.

 

Grote voorraad, snelle levering

Van Hout Horeca heeft een opslagplaats van 7000 vierkante meter. Daardoor hebben we de meest frequente producten, food en non-food artikelen altijd op voorraad. En wordt u telkens opnieuw snel geholpen. Bovendien leveren wij met vrachtwagens die een gescheiden vries- en koelcompartiment hebben. Zo brengen we uw bestelling in een keer. Geen gedoe, één factuur. Snel en correct!

 

Hulpvaardig team

Het team van Van Hout Horeca loodst u door het overweldigende assortiment en begeleidt u bij uw keuze. Dat doen we met demodagen, hulpvaardige vertegenwoordigers en handige folders. In die laatste vindt u altijd onze promoties en nieuwe producten food en non-food terug. Want Van Hout Horeca uit Limburg houdt de vinger aan de pols. Is er een nieuw product op de markt? Dan hoort u het snel, en verrast u uw klanten als eerste!

 

Ontdek snel ons assortiment en contacteer Van Hout Horeca voor uw bestelling!

Food artikelen & Non-food artikelen in Hamont-Achel